ΛΑΡΙΣΑ

Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας στο Πρότυπο Γυμνάσιο Λάρισας

Στο Πρότυπο Γυμνάσιο Λάρισας πραγματοποιήθηκε δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024.

Έχοντας προτεραιότητα την προαγωγή της ψυχικής υγείας των μαθητών και την καλλιέργεια της κοινωνικής και συναισθηματικής ευεξίας, αλλά και την ευαισθητοποίηση της σχολικής κοινότητας σε θέματα που άπτονται της ψυχικής υγείας, προσκλήθηκε στο σχολείο ο Στρατιωτικός Ιατρός – Ψυχίατρος κ. Μπαμπουκλής Θωμάς. Πραγματοποίησε σχετική ενημέρωση, συνομίλησε με τους μαθητές, επεξήγησε τη σημασία της υγιούς ψυχικής κατάστασης για μικρούς και μεγάλους, έλυσε απορίες των μαθητών/τριών και παρείχε καίριες συμβουλές στο διδακτικό προσωπικό του σχολείου.

Η δράση είχε σαν στόχο την ψυχική ενδυνάμωση των μελών της σχολικής κοινότητας με την ελπίδα μείωσης ή και αποφυγής δυσάρεστων φαινομένων ή συμπεριφορών μέσα ή και έξω από το χώρο της σχολικής μονάδας.  Η κ. Στέλλα Λιάπη Διευθύντρια, οι εκπαιδευτικοί  και οι μαθητές/τριες του Προτύπου Γυμνασίου Λάρισας ευχαρίστησαν  θερμά τον Ψυχίατρο κ. Μπαμπουκλή Θωμά για την αποδοχή της πρόσκλησης και τη συμμετοχή του στην δράση του σχολείου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες