ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Η αστυνομία για την απόπειρα ανθρωποκτονίας με αυτοκίνητο στην Αμυγδαλή

Η αστυνομία σχετικά με την υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας στην Αμυγδαλή Λάρισας από 26χρονο σε 62χρονο με παράσυρση με αυτοκίνητο, αναφέρει τα εξής:

Συνελήφθη Έλληνας στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος άλλου Έλληνα.

Ο δράστης παρέσυρε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τον καθισμένο παραπλεύρως του οδοστρώματος παθόντα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του. Συνελήφθη, χθες Δευτέρα το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιλελέρ, ένας Έλληνας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος άλλου Έλληνα.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα της Δευτέρας, ο δράστης παρέσυρε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε τον καθισμένο παραπλεύρως του οδοστρώματος παθόντα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ακολούθως, ο δράστης εγκατέλειψε το σημείο, αφήνοντας το όχημα στον χώρο, το οποίο κατασχέθηκε, ενώ λίγο αργότερα ενημέρωσε την Αστυνομία για το σημείο που βρίσκεται όπου και συνελήφθη.

Ο παθών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Ο συλληφθείς οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες