ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ντεμπούτο με γκολ στον Αγροτικό Καστρίτσας ως… σέντερ φορ για τον Κλέιμαν

O πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα και του Βόλου αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του και να συνεχίσει το ποδόσφαιρο στις τοπικές κατηγορίες των Ιωαννίνων, αλλά όχι κάτω από τα δοκάρια και την θέση του τερματοφύλακα.

Ο Μπόρις Κλέιμαν στα 34 του χρόνια συνεχίζει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Αγροτικό Καστρίτσας και στην Α΄ ΕΠΣ της Ηπείρου, αλλά αυτή τη φορά δεν θα αποκρούει τις προσπάθειες των αντίπαλων επιθετικών καθώς θα αγωνίζεται στη θέση του στράικερ!

Μάλιστα, το περασμένο σαββατοκύριακο έκανε το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα, ενώ σκόραρε κιόλας στη νικηφόρα αναμέτρηση κόντρα στην Κοσμήρα με 4-3, ανοίγοντας από νωρίς… λογαριασμό στα τοπικά πρωταθλήματα της Ηπείρου.

Η σχετική ανάρτηση του Αγροτικού Καστρίτσας:

«Το ντεμπούτο του στον σημερινό (13/10) αγώνα της ομάδας μας με την ομάδα της Κοσμήρας έκανε ο πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Μπόρις Κλέιμαν (Boris Klaiman) βάζοντας ένα γκολ! Ο 34χρονος Μπόρις κάνοντας στροφή στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μας έρχεται από τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ σε θέση σέντερ φορ για να υποστηρίξει με γνώμονα την ποδοσφαιρική του εμπειρία την ομάδα μας στην προσπάθειά της να πετύχει τους στόχους της!! Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία στο νέο του ξεκίνημα!!! Welcome to our team Agrotikos Kastritsas Boris! We wish you health at your new beginning and lots of goals!!!».//Π.

Πηγή: ertsports.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις