ΛΑΡΙΣΑ

Ο Καπετάνος για την γιορτή της Γυναίκας Αγρότισσας: «Είναι η ψυχή της υπαίθρου και ο στυλοβάτης της ελληνικής οικογένειας»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Αγρότισσας, ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Ελληνίδα αγρότισσα δεν είναι μόνο ο πυλώνας της αγροτικής παραγωγής, αλλά και η καρδιά της οικογένειας και του κοινωνικού ιστού των τοπικών κοινοτήτων. Στα χωριά μας, στις πεδιάδες της Θεσσαλίας και στα ορεινά του νομού Λάρισας, η γυναίκα αγρότισσα εργάζεται αδιάκοπα για να κρατήσει ζωντανή την παράδοση και να διασφαλίσει την ευημερία των οικογενειών μας.  Είναι εκείνη που κρατάει το χωριό όρθιο, μέσα από δύσκολες συνθήκες, με αντοχή και πάθος», τόνισε ο κ. Καπετάνος.

«Η προσφορά της γυναίκας αγρότισσας δεν περιορίζεται μόνο στον αγροτικό τομέα, αλλά είναι εκείνη που διαμορφώνει την κοινωνική συνοχή, προάγει τις παραδόσεις και διατηρεί ζωντανή την ελληνική ύπαιθρο».

Ο Χρήστος Καπετάνος δεσμεύεται να συνεχίσει να στηρίζει τις γυναίκες της υπαίθρου μέσα από πολιτικές που θα ενισχύσουν την αγροτική οικονομία, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής τους και δίνοντάς τους ευκαιρίες για περαιτέρω ανάπτυξη.

«Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε και να στηρίξουμε τον ρόλο της αγρότισσας. Γιατί πίσω από κάθε επιτυχημένο αγρότη, υπάρχει μια δυναμική αγρότισσα που μοχθεί για την πρόοδο και την ευημερία της οικογένειας και της πατρίδας μας», υπογράμμισε κλείνοντας ο Λαρισαίος βουλευτής.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες