ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ολοκληρώθηκε το διήμερο εκδηλώσεων των Πελοποννησίων της Λάρισας (φωτό)

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου το διήμερο των εκδηλώσεων για τα 115 χρόνια ζωής του Συνδέσμου Πελοποννησίων Νομού Λάρισας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πέρα από τους συλλόγους Πελοποννησίων από όλη την Ελλάδα, 20 στον αριθμό, που παραβρέθηκαν (με πάνω από 260 άτομα), τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Ιερώνυμο, την χωρική αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λάρισας κα Μαρία Γαλλιού, τον κ. Δαλαμπύρα, ως εκπρόσωπο του δημάρχου Λαρισαίων, τον δήμαρχο Τεμπών κ. Γεώργιο Μανώλη, τον πρόεδρο των αποστράτων Αεροπορίας κ. Βασίλη Παπαδόπουλο καθώς και τον Γενικό Γραμματέα κ. Αντώνη Πατσούδη και πλήθος Λαρισαίων που παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις μας.
Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς στην Πινακοθήκη ήταν ο Σεβασμιότατος που κατόπιν παρακλήσεως μας τραγούδησε ένα μωραίτικο τραγούδι από τον τόπο καταγωγής του την Ηλεία.
Την καταπληκτική δημοτική ορχήστρα και τον καταξιωμένο και ακούραστο τραγουδιστή Παναγιώτη Λάλεζα, που συνόδευσε τα χορευτικά αλλά και την συνέχιση της βραδιάς σε κέντρο διασκέδασης.
Οι εκδηλώσεις έκλεισαν την Κυριακή με κατάθεση στεφάνων στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη και ξενάγηση στην πόλη της Λάρισας.
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες