ΛΑΡΙΣΑ

Τύρναβος: Ομαδικό εργαστήριο για ανέργους

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τυρνάβου με το Παράρτημα Ρομά σε συνεργασία με το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ υλοποίησε με επιτυχία το δια ζώσης Ομαδικό Εργαστήριο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής για Ανέργους, την Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024, στο Αρχοντικό Καράσσου, με θέμα: «Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Λήψης Επαγγελματικής Απόφασης».

Στόχος του εργαστηρίου είναι η ενθάρρυνση και η ενδυνάμωση των συμμετεχόντων, ώστε να ανταποκριθούν στις νέες και διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες εργασίας.

Το Κέντρο Κοινότητας και το Παράρτημα Ρομά του Δήμου Τυρνάβου εντάσσονται στο Πρόγραμμα «Θεσσαλία 2021-2027» και συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο + (ΕΚΤ+). Τα Κέντρα Κοινότητας αποτελούν το πρώτο σημείο επαφής των πολιτών που αντιμετωπίζουν κάποιο κοινωνικό πρόβλημα και χρειάζονται τη συνδρομή της Πολιτείας.

Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας: τηλ: 2492350315, email: kentrokoinotitasdt@gmail.com, Παράρτημα Ρομά: τηλ:2492022609, email: kentrokoinotitasromadt@gmail.com, ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες