ΛΑΡΙΣΑ

Electronet Β.Κ. Καζάνα: Τελευταία μέρα σήμερα! Σε όλα τα ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες και μικροσυσκευές μισή τιμή στο 2ο προϊόν!

Η προσφορά των προσφορών, μόνο στην Electronet B.K.Καζάνα! Δεν ξανάγινε! Αγοράζεις οποιοδήποτε ψυγείο, πλυντήριο, κουζίνα ή μικροσυσκευή και παίρνεις το 2ο στη μισή τιμή!

Ήδη από την πρώτη μέρα πάρα πολλοί συμπολίτες μας πλημμύρισαν το κατάστημα και επωφελήθηκαν από αυτή τη μεγάλη ευκαιρία! Σήμερα είναι η τελευταία ευκαιρία για όσους επισκεφθούν Electronet B.K.Καζάνα να επιλέξουν μέσα από την πληθώρα επώνυμων εταιριών σε ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια και μικροσυσκευές όχι μόνο στις καλύτερες τιμές της αγοράς αλλά και να αποκτήσουν άλλο ένα προϊόν της ίδιας κατηγορίας ίσης ή μικρότερης αξίας στη μισή τιμή!

Η Electronet B.K.Καζάνα για άλλη μια φορά μας εκπλήσσει ευχάριστα, με μια SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Ρωτήστε τους ενημερωμένους πωλητές του μεγαλύτερου τοπικού υπερκαταστήματος ηλεκτρικών της πόλης μας κι εκείνοι θα σας προτείνουν το καλύτερο προϊόν στην καλύτερη τιμή ανάλογα με τις ανάγκες σας!

Electronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ, www.kazanas.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες