ΛΑΡΙΣΑ

Εθελοντική αιμοδοσία στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) διοργανώνει ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας και σας καλεί να σκορπίσετε ελπίδα με το αίμα σας.

Πώς μπορείς να συμμετάσχεις; Έλα στο 2ο Δημοτικό σχολείο Λάρισας (δείτε στον χάρτη), την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 09:00-13:00 στον χώρο της βιβλιοθήκης του σχολείου. Εκεί ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού σχολείου Λάρισας σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) θα έχει δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να προσφέρεις ζωή με το αίμα σου!

«Όλοι έχουμε τη δύναμη να γίνουμε ήρωες στις καρδιές αυτών που χρειάζονται. Μια σταγόνα αίματος από εσάς μπορεί να σημαίνει μια ολόκληρη ζωή για κάποιον άλλο. Με κάθε αιμοδοσία, το αίμα μας προσφέρει ελπίδα, δύναμη και θάρρος σε όσους αγωνίζονται για τη ζωή τους.

Σκοπός μας είναι να γίνουμε παράδειγμα προς μίμηση για τα παιδιά μας, τα οποία ζώντας αυτή τη μέρα της προσφοράς, θα κατανοήσουν το μεγαλείο του να είσαι εθελοντής αιμοδότης.

Κάθε νέος εθελοντής φέρνει νέα ελπίδα. Με τη συμμετοχή σας, γίνεστε μέρος μιας αλυσίδας αγάπης και αλληλεγγύης.

Μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά, μία σταγόνα τη φορά» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

syllogosgoneon.2o.dimotikolar@gmail.com

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες