ΛΑΡΙΣΑ

Διδακτική επίσκεψη του Τομέα Δομικών Έργων και Δομημένου Περιβάλλοντος του 4ου ΕΠΑ Λάρισας στην 11η Biennale Νέων Ελλήνων Αρχιτεκτόνων

Την Τρίτη 15-10-2024, μαθητές και εκπαιδευτικοί του Τομέα Δομικών Έργων και Δομημένου Περιβάλλοντος, του 4ου ΕΠΑΛ Λάρισας, επισκέφτηκαν την 11η Biennale Νέων Ελλήνων Αρχιτεκτόνων, που φιλοξενείται στο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα, στο πλαίσιο του 1ου φεστιβάλ αρχιτεκτονικής Λάρισας.

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της εταιρίας Gagos Architecture & Design. Ο κ. Γκάγκος περιέγραψε στους μαθητές, πως οραματίστηκε και πως αυτός και οι συνεργάτες του δημιούργησαν την πρώτη κάψουλα διαβίωσης, ένα μεταφερόμενο, αρθρωτό, προκατασκευασμένο και εναλλακτικό χώρο διαμονής, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στη Λάρισα από ελληνικά προϊόντα.

Ξεναγήθηκαν στη βασική πιλοτική έκδοση “ONE 42”, που βρίσκεται στον αύλειο χώρο της εταιρίας, και είδαν πριν απ΄όλους το concept που θα παρουσιαστεί στη συμμετοχή της εταιρίας στην έκθεση: “Xenia 2024”. Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία και τα αναμνηστικά δώρα που δόθηκαν σε μαθητές και εκπαιδευτικούς!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες