ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Χαροπαλεύει ακόμη ο 62χρονος που τον χτύπησε με το αυτοκίνητο και τον κλωτσούσε με μανία ο 26χρονος – Όλα έγιναν για μια γυναίκα

Στιγμές αγωνίας ζουν ακόμη οι οικείοι του 62χρονου άνδρα τον οποίο χτύπησε με το αυτοκίνητο ένας 26χρονος την περασμένη τη Δευτέρα το απόγευμα στο χωριό Αμυγδαλέα Λάρισας, μπροστά στα μάτια των εμβρόντητων κάτοικων του χωριού.

Ο 62χρονος νοσηλεύεται ακόμη διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, ύστερα από το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε στο κεφάλι καθώς φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ έχει επίσης σπασμένα πλευρά και γοφούς. Όπως αναφέρει στο onlarissa.gr, η Γεωργία Παπαδάμου, Παθολόγος – Επειγοντολόγος και Διευθύντρια ΤΕΠ του ΠΓΝΛ: «η κατάστασή του παραμένει σταθερή μετά το χειρουργείο, ωστόσο είναι ακόμη διασωληνωμένος και δεν μπορούμε ακόμη να πούμε με σιγουριά ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο».

Σε ότι αφορά την υπόθεση, ο 26χρονος που συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς του τμήματος Κιλελέρ που διερευνά την υπόθεση ότι πρόθεσή του ήταν να προκαλέσει το θανάσιμο τραυματισμό του 62χρονου. Μάλιστα, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι προχώρησε στην παραπάνω πράξη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας, καθώς η πρώην σύντροφός του είχε συνάψει σχέση με τον παθόντα.

Εξάλλου οι κάτοικοι της Αμυγδαλέας ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν το σοκαριστικό περιστατικό που έχει σαν αποτέλεσμα ένας άνδρας να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο. Αν και στην αρχή καταγράφηκε από την αστυνομία ως ένα τροχαίο ατύχημα με παράσυρση και εγκατάλειψη ατόμου, στη συνέχεια ο 26χρονος τηλεφώνησε στους αστυνομικούς και τους ζήτησε να παραδοθεί.

Σοκαριστική είναι η μαρτυρία κατοίκου που ήταν μπροστά το συμβάν: «Είχε γυρισμένη την πλάτη και δεν έβλεπε το αυτοκίνητο που πήγαινε πάνω του. Είχε ανάψει φωτιά έξω από το σπίτι του, στο πεζοδρόμιο για να ψήσει και πέρασε ο 26χρονος, τον πήρε σβάρνα με το αυτοκίνητο και τον τίναξε πολύ μακριά. Σταμάτησε όταν το αυτοκίνητο του δράστη έπεσε πάνω στο αμάξι του θύματος που ήταν παρκαρισμένο. Αφού τον έσυρε με το αμάξι, ξαναέκανε πίσω και τον ξαναχτύπησε. Όταν το θύμα ήταν αναίσθητο, κατέβηκε ο 26χρονος και τον κλωτσούσε με μανία μέχρι που αποφάσισε να φύγει. Τον άφησε αβοήθητο μέσα στα αίματα. Όλος ο δρόμος είχε παντού αίματα. Στη συνέχεια ήρθε το ασθενοφόρο, το θύμα ήταν αναίσθητο και τον πήγανε στο νοσοκομείο. Αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολα τον έχουν στην εντατική. Η κατάσταση του είναι κρίσιμη, έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σπασμένα πλευρά και γοφούς, τον έχει σακατέψει».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες