ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι “ερυθρόλευκες” υποδέχονται στο ΣΕΦ την Μπουρζ

Ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στην Ευρώπη και στην Euroleague των γυναικών, όπου θα αντιμετωπίσει τη γαλλική ομάδα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της διοργάνωσης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (17/10, 18:00).

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας αφήνουν πίσω τους την ήττα (62-55) στο ντέρμπι “αιωνίων” κόντρα στον Παναθηναϊκό για την Α1 Γυναικών και ρίχνονται ξανά στη μάχη της Euroleague κόντρα σε μία σπουδαία ομάδα που πρωταγωνιστεί εδώ και αρκετά χρόνια στον θεσμό.

Το σύνολο του Θάνου Νίκλα θα παλέψει για να πάρει τη νίκη απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα και με όπλο την έδρα και τον κόσμο του ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, θέλοντας παράλληλα να αφήσει πίσω του τη βαριά ήττα της πρεμιέρας κόντρα στη Ζαμπίνι Μπρνο, επί τσεχικού εδάφους με 92-61.

Ο προπονητής των “ερυθρόλευκων” σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη της ομάδας τόνισε ότι περιμένει ένα απαιτητικό παιχνίδι και θα πρέπει οι αθλήτριες του να δείξουν ομαδικότητα και να διεκδικήσουν κάθε κατοχή της μπάλας: «Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί χρόνια στη Euroleague. Σίγουρα, η ετοιμότητα μας στο κομμάτι της ταχύτητας και του physicality, πρέπει να είναι σε υψηλά επίπεδα, για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πρέπει να παρουσιαστούμε ομαδικοί και να διεκδικήσουμε κατοχή προς κατοχή ό,τι μας αναλογεί».

Από την πλευρά των αθλητριών μίλησε η Ρένια Καρλάφτη η οποία επισήμανε ότι θα πρέπει να βγάλουν αντίδραση μετά τις δύο ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη και να κάνουνε ένα καλό παιχνίδι, κόντρα σε μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα: «Αντιμετωπίζουμε, αύριο, την Μπουρζ στην έδρα μας. Είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Παρόλα αυτά, θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση μετά τις δυο ήττες μας και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».//Π.

Πηγή: ertsports.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις