ΛΑΡΙΣΑ

Στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της ΔΥΠΑ στη Γιάννουλη ο Καπετάνος – Ενέργειες επαναλειτουργίας του μετά τον “Daniel” (φωτό)

Ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος, επισκέφθηκε τον Βρεφονηπιακό Σταθμό της ΔΥΠΑ στη Γιάννουλη Λάρισας, ο οποίος παραμένει κλειστός λόγω των σοβαρών ζημιών που προκάλεσε στο κτίριο, η κακοκαιρία “Daniel”.

Η ανάγκη για άμεση αποκατάσταση των υποδομών και η επαναλειτουργία του βρεφονηπιακού σταθμού είναι επιτακτική, όπως και ο ίδιος διαπίστωσε, καθώς αποτελεί σημαντική δομή στήριξης για τις οικογένειες της περιοχής.

Κατά την επίσκεψή του, ο κ. Καπετάνος ενημερώθηκε από τη νέα Περιφερειακή Διευθύντρια της ΔΥΠΑ Θεσσαλίας, κ. Φρόσω Χατζηκωνσταντίνου, σχετικά με τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την αποκατάσταση των ζημιών και την επαναλειτουργία της δομής το συντομότερο δυνατόν, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των παιδιών και η λειτουργικότητα του κτιρίου.

Να σημειωθεί ότι ήδη για την τρέχουσα χρονιά έχει ξεκινήσει η προσωρινή στέγαση των υπηρεσιών του σταθμού σε έτερο κοντινό βρεφονηπιακό σταθμό.

Έχει ήδη προκηρύξει η ΔΥΠΑ διαγωνισμό, υπάρχει ανάδοχος και αναμένεται η έγκριση από το Ελεγκτικό Συνέδριο, για την έναρξη των εργασιών αποκατάστασης.

«Η αποκατάσταση των ζημιών και η επαναλειτουργία του Βρεφονηπιακού Σταθμού της ΔΥΠΑ στη Γιάννουλη είναι προτεραιότητα για την τοπική κοινωνία. Συνεργαζόμαστε στενά με τη ΔΥΠΑ τον Πρόεδρο της κ. Πρωτοψάλτη με τον οποίο συνομίλησα για το θέμα και κάνει μια εξαιρετική δουλειά και τη νέα Περιφερειακή Διευθύντρια κα Χατζηκωνσταντίνου, για την επιτάχυνση όλων των διαδικασιών, ώστε να εξυπηρετηθούν και πάλι οι οικογένειες που εξαρτώνται από αυτήν τη ζωτικής σημασίας υπηρεσία», δήλωσε ο κ. Καπετάνος

«Σε ότι με αφορά, είμαι σε διαρκή επικοινωνία με την διοίκηση της ΔΥΠΑ προκειμένου το κτίριο να ξαναλειτουργήσει και να επιστρέψει η κανονικότητα στις ζωές των παιδιών.

Γι αυτόν και μόνο τον λόγο ζήτησα από την Περιφερειακή Διευθύντρια -και την ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση-να δω τον χώρο και συντονισμένα να δράσουμε όλοι οι αρμόδιοι φορείς, για το συμφέρον των παιδιών και των οικογενειών τους», ανέφερε ο κ. Καπετάνος ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες