ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Βόλος: Ανάστατη είναι η γειτονιά του εμπρηστή – γιατρού που αφέθηκε ελεύθερος – Αυτό είναι το σπίτι του που συνεχώς βάζει φωτιά (φωτό)

Στο σπίτι του στη Νέα Ιωνία Βόλου επέστρεψε ο 60χρονος γιατρός, ο οποίος είχε προκαλέσει σοβαρές ανησυχίες στην τοπική κοινωνία λόγω των εμπρηστικών ενεργειών του. Ο γιατρός, ο οποίος κατηγορείται ότι επανειλημμένα έβαζε φωτιά στην κατοικία του στην οδό Παπάγου, είχε νοσηλευθεί για κάποιο διάστημα στην Ψυχιατρική πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού. Όπως αναφέρει το TheNewspaper.gr, αφέθηκε ελεύθερος για να επιστρέψει στο σπίτι του.

Η επιστροφή του γιατρού στην περιοχή έχει προκαλέσει νέα ανησυχία στους κατοίκους. Ορισμένοι γείτονες εξέφρασαν τους φόβους τους, δηλώνοντας ότι νιώθουν ανασφαλείς για το ενδεχόμενο να επαναλάβει τις επικίνδυνες πράξεις του. «Φοβόμαστε μήπως κάνει ξανά κάτι απρόβλεπτο», ανέφερε κάτοικος της περιοχής, υπογραμμίζοντας το κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί.

Οι αρχές είχαν διαπιστώσει ότι ο 60χρονος αντιμετωπίζει σοβαρό ψυχιατρικό νόσημα, γεγονός που τον οδήγησε σε επικίνδυνες ενέργειες, όπως η πυρπόληση του σπιτιού του αλλά και άλλων σημείων στην πόλη του Βόλου και στη Νέα Ιωνία.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες