Life & Style

Δύο ζώδια θα αγωνιστούν για αυτά που θέλουν στη ζωή τους

Η επιτακτική ανάγκη να αγωνιστούμε, να δράσουμε, να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, λόγω Σελήνης στον Κριό, είναι το ζητούμενο και γι’ αυτό δε θα πρέπει να έχουμε παθητικό ρόλο στα πράγματα. Το κλίμα θα είναι από το πρωί τεταμένο με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη στον Καρκίνο, που όσο περνά η ώρα θα γίνεται ακόμα πιο φορτισμένο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν σφοδρές αντιπαραθέσεις και καβγάδες. Λίγο πριν εγκαταλείψει το συγκεκριμένο ζώδιο θα κάνει και τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που έρχεται να προσθέσει παιχνίδια εξουσίας και τακτικές χειραγώγησης.

Τα δύο ζώδια που καλούνται να αγωνιστούν γι’ αυτά που θέλουν στη ζωή τους και από τους άλλους, να αναλάβουν πρωτοβουλίες, με αποφασιστικότητα, χωρίς ενδοιασμούς και δεύτερες σκέψεις και να μην περιμένουν πότε θα κάνει ξαστεριά, είναι οι Κριοί και οι Ζυγοί καθώς η Πανσέληνος “πιάνει” τον 1ο και 7ο οίκο τους αντίστοιχα.

Τόσο στις σχέσεις, όσο και στην προσωπική τους ζωή θα χρειαστεί να πάρουν θέση, να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες και να μην συμβιβαστούν με τα ψίχουλα, κυρίως αν νιώθουν ότι ήδη έχουν κάνει αρκετές υποχωρήσεις για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα, κάτι που μάλλον δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πηγή: astrology.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες