ΛΑΡΙΣΑ

Συμπαράταξη Λαρισαίων: «Αιφνιδιαστικά θέμα στη Δημοτική Επιτροπή…»

Σε ανακοίνωσή της η Συμπαράταξη Λαρισαίων αναφέρει τα εξής:

«Με μία πρωτοφανή κίνηση για τα δεδομένα της λειτουργίας των συλλογικών οργάνων του Δήμου Λαρισαίων, η Δημοτική Αρχή του κ. Μαμάκου φέρνει αιφνιδιαστικά θέμα στη Δημοτική Επιτροπή την Πέμπτη στις 24/10 με τίτλο «Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναπροσαρμογή των ανταποδοτικών τελών για το έτος 2025». Χωρίς εισήγηση για πιθανή αύξηση(;) των δημοτικών τελών που θα επιβαρύνει τους Δημότες. Χωρίς ενημέρωση της αντιπολίτευσης και των φορέων της πόλης για τις όποιες προθέσεις.

Ο κυβερνητικός Δήμαρχος κ. Μαμάκος, μόλις δυο μέρες πριν, στη συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον ισολογισμό αρνούνταν να απαντήσει στις ερωτήσεις της Αντιπολίτευσης. Δεν ανέδειξε τις κυβερνητικές ευθύνες για τον στραγγαλισμό της τοπικής αυτοδιοίκησης. Προτίμησε, αξιοποιώντας στημένα δημοσιεύματα στο γνωστό «φιλικό» μέσον, να αναφέρεται στην «καμένη γη», που επιβάλλει «να προετοιμαστούμε για πιο γήινες αποφάσεις».

Τα σοβαρά θέματα ζητούν και σοβαρή αντιμετώπιση. Ζητούμε από το Δήμαρχο Λαρισαίων να αναλογιστεί το ρόλο του και να ενημερώσει υπεύθυνα τους Δημότες και τα θεσμικά όργανα της πόλης για τις προθέσεις του».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες