Life & Style

Τα τέσσερα ζώδια που θα βιώσουν μεγάλες αλλαγές στις σχέσεις τους – Η Αφροδίτη στον Τοξότη «ανάβει φωτιές»

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Τοξότη και θα επηρεάσει τις σχέσεις τεσσάρων ζωδίων!  Από τις 17 Οκτωβρίου μέχρι τις 11 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς και των σχέσεων, θα είναι στο περιπετειώδες, κοινωνικό ζώδιο του Τοξότη.

Τι φέρνει η Αφροδίτη στον Τοξότη

Μετά το δραματικό πέρασμα της Αφροδίτης στον Σκορπιό που έφερε ένταση, η Αφροδίτη στον Τοξότη, μας κάνει να νιώθουμε πιο αισιόδοξοι και γενναιόδωροι στην έκφραση της αγάπης αλλά και στη λήψη οικονομικών αποφάσεων.

Αν και η Αφροδίτη στον Τοξότη μας φέρνει μια αίσθηση ελευθερίας και περιπέτειας, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο που ζει το «τώρα». Αυτό μπορεί να μας οδηγήσει να μην σκεφτόμαστε τις συνέπειες ριψοκίνδυνων αποφάσεων που παίρνουμε.

Όλα τα ζώδια θα βιώσουν την επιρροή της Αφροδίτης, αλλά κάποια θα δουν τις σχέσεις τους να επηρεάζονται πιο άμεσα. Τέσσερα ζώδια (Ήλιος και Ωροσκόπος) θα βιώσουν σημαντικές αλλαγές στις σχέσεις τους κατά την διάρκεια της  παραμονής της Αφροδίτης στον Τοξότη.

Τοξότης

Με τη διέλευση της Αφροδίτης μέσα από τον πρώτο οίκο του εαυτού και της ταυτότητας, θα χαλαρώσετε και θα δείτε πόσο εναρμονίζονται οι στόχοι και τα όνειρά σας με τις σχέσεις σας, είτε είστε δεσμευμένος, είτε αδέσμευτος.

Η αυτοπεποίθησή σας θα ενισχυθεί με τον πλανήτη της ομορφιάς να διέρχεται από τον οίκο που σχετίζεται με τη σωματική εμφάνιση και την ομορφιά.

Μην φοβάστε να πειραματιστείτε με το στιλ ή την εμφάνισή σας, αν θέλετε να προσπαθήσετε να κάνετε κάτι περιπετειώδες. Τελικά, νιώθετε ενθουσιασμένοι με τις δυνατότητες που σας προσφέρει η ζωή και ανάλογα με την κατάσταση στην ερωτική σας ζωή, επιζητάτε σχέσεις που να βασίζονται στην αμοιβαία υποστήριξη και την ειλικρίνεια.

Αν νιώθετε ότι κάποιος θέλει να αναχαιτίσει την πρόοδό σας, θα είναι δυσκολότερο να το αποδεχτείτε και αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάποιες αναγκαίες συζητήσεις ή μια αλλαγή, καθώς θα κυνηγάτε τα όνειρά σας, με τη στήριξη του συντρόφου σας.

Δίδυμος

Καθώς η Αφροδίτη κινείται μέσα από τον 7ο οίκο των Συνεργασιών σας, είναι ζωτικής σημασίας να αισθάνεστε ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται στη ζωή σας, σας υποστηρίζουν.

Δεν ψάχνεις για δεσμεύσεις ή σοβαρές σχέσεις αν κάποιος δεν είναι πρόθυμος να είναι εξίσου περιπετειώδης όσο εσύ. Και ακόμα κι έτσι, δεν θέλετε να μπλέξετε σε περιττές συγκρούσεις ή δραματικές καταστάσεις. Αυτή η περίοδος σας κάνει να  λαχταράτε να περάσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τους φίλους σας, κάτι που αξίζει τον κόπο.

Η επιθυμία να ανακαλύψετε και να συνδεθείτε με εκείνους που αγαπάτε είναι η κύρια προτεραιότητά σας, ωστόσο η γενναιόδωρη φύση σας μπορεί να γίνει «παγίδα», και να σας οδηγήσει να αναλάβετε περισσότερα από όσα μπορείτε να διαχειριστείτε. Έτσι, να είστε προσεκτικοί με τον χρόνο και την ενέργειάς σας.

Αυτή η περίοδος θα μπορούσε να αναδείξει ζητήματα με συντρόφους που είναι ιδιαίτερα κτητικοί ή που πιέζουν για μια βαθύτερη δέσμευση, έτσι είναι καλύτερο να είστε ειλικρινείς και ευθείς με τα συναισθήματά σας αν είστε δεσμευμένοι ή αν σκέφτεστε να εισέλθετε σε μια νέα σχέση να βεβαιωθείτε ότι είστε στο ίδιο μήκος κύματος.

Λέων

Καθώς η Αφροδίτη κινείται μέσα από τον 5ο οίκο της Δημιουργικότητας και της Ευχαρίστησης σας, επιδιώκετε να δημιουργήσετε και να ανακαλύψετε περισσότερα για τον εαυτό σας από ποτέ. Αν δεν είστε προσεκτικοί, αυτό το πέρασμα μπορεί να σας ωθήσει στο να είστε πιο απερίσκεπτοι—με τα χρήματα και την καρδιά σας.

Αισθάνεστε αναζωογονημένοι, εκφράζοντας τον εαυτό σας. Κάνοντας νέες γνωριμίες, είστε ένα ανοιχτό βιβλίο: Αυτό που βλέπουν είναι αυτό που παίρνουν.

Ενεργοποιείται η παιχνιδιάρικη πλευρά σας, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μια νέα δόση ρομαντισμού στις υπάρχουσες σχέσεις σας ή σε μία πιθανή νέα γνωριμία.

Ωστόσο, αν ο σύντροφός σας επικεντρώνεται στο να παίρνει τα πράγματα πολύ σοβαρά, αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει ένταση καθώς προσπαθείτε να διατηρήσετε έναν πιο χαλαρό ρυθμό.

Ταύρος

Καθώς η Αφροδίτη κινείται στον 8ο οίκο της εγγύτητας και των κοινών πόρων, να είστε προσεκτικοί σχετικά με το ενδεχόμενο να σας εξαντλήσουν οι σχέσεις σας, αν δεν βάλετε όρια.

Κατά μία έννοια, επιθυμείτε να νιώσετε εντελώς απελευθερωμένοι και να αφεθείτε στις πιο αυθεντικές μορφές σύνδεσης χωρίς να μπλέξετε σε βαριά ζητήματα.

Ωστόσο, η φύση του 8ου οίκου περιλαμβάνει σοβαρές και σημαντικές σχέσεις και δεσμεύσεις, άρα διοχετεύετε την ενέργειά σας για να κάνετε αυτές τις σχέσεις πιο στενές και πιο ουσιαστικές από ποτέ.

Αυτό, μπορεί να κάνει τους άλλους, είτε συνειδητά ή ασυνείδητα, να σας εκμεταλλευτούν, ειδικά σε οικονομικά ζητήματα.

Μπορεί να θελήσετε να βοηθήσετε κάποιον φίλο ή τον αγαπημένο σας που σας έχει ανάγκη, αλλά αν αυτή η βοήθεια είναι οικονομική, καλό είναι να θέσετε ξεκάθαρους όρους και να μην αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους.

Μπορεί να θέλετε να δείτε τις σχέσεις σας με ρομαντισμό αλλά, μην αφήσετε την αισιοδοξία να σας ξεγελάσει, σε περίπτωση που κάποιος πάει να σας εκμεταλλευτεί. Να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες