Life & Style

Χάρης Δούκας – Γεωργία Πολυτάνου: Η εντυπωσιακή είσοδος των νεονύμφων στη δεξίωση και το παραδοσιακό γλέντι με τη Γιώτα Γρίβα

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο την εκλεκτή της καρδιάς του, Γεωργία Πολυτάνου, Σάββατο 19 Οκτωβρίου.

Ο γάμος του ζευγαριού τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Καλοκτένη στη Θήβα, εκεί απ’ όπου κατάγεται η νύφη, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε το γαμήλιο τραπέζι σε κτήματα της περιοχής. Δείτε ΕΔΩ.

Κουμπάροι ήταν ο Λάζαρος Καραούλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ η Ιωάννα Χριστοπούλου – Κόντη, φίλη της νύφης, και ο Κωνσταντίνος Πανδής, στενός συνεργάτης του δημάρχου Αθηνών.

Η Γεωργία Πολυτάνου θέλησε να κρατήσει όλα τα παραδοσιακά έθιμα, για αυτό έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τον αδελφό της.

Μετά το τέλος της τελετής, το ζευγάρι έκανε εντυπωσιακή είσοδο στο γαμήλιο τραπέζι, σηκώνοντας ψηλά τα ποτήρια προκειμένου να ευχαριστήσουν τους προσκεκλημένους τους για την παρουσία τους στη μεγάλη τους χαρά.


Μετά τον γαμήλιο χορό, έπαιξαν παραδοσιακά τραγούδια με τη Γιώτα Γρίβα να διασκεδάζει τους καλεσμένους του ζευγαριού. Σύμφωνα με πληροφορίες το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις