ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Ερμαιο… καλωδίων δεκάδες νοικοκυριά – Χωρίς ίντερνετ και τηλέφωνο μία ολόκληρη συνοικία στον Βόλο

Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ βρίσκονται τις τελευταίες δύο και πλέον εβδομάδες δεκάδες νοικοκυριά στον Βόλο, με τους ιδιοκτήτες να αναζητούν απαντήσεις από τους παρόχους, οι οποίοι, όμως, δεν βρίσκουν πρόβλημα.

Νεκρά τηλέφωνα, μηδενική πρόσβαση στο διαδίκτυο, αλλά και «σκαμπανεβάσματα» στις διαδικτυακές συνδέσεις αντιμετωπίζουν τις τελευταίες εβδομάδες κάτοικοι στην ευρύτερη περιοχή του Κάραγατς, τόσο πάνω όσο και κάτω από τον Περιφερειακό.

Τα τηλεφωνήματα προς τους παρόχους κινητής και σταθερής τηλεφωνίας έχουν γίνει η καθημερινότητά τους. Όμως παρά τις οχλήσεις, αλλά και τις επισκέψεις αρμόδιων τεχνικών στα σπίτια τους, το πρόβλημα παραμένει άλυτο.

Κάτοικοι της περιοχής που επικοινώνησαν με τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ επισημαίνουν το πρόβλημα και αναφέρουν ότι καλούνται να πληρώνουν ιδιώτες τεχνικούς για ένα πρόβλημα που εν τέλει… δεν λύνεται.

Επαγγελματίας στην περιοχή της Ιωλκού στο ύψος της Γιάννη Δήμου αναφέρει ότι το τηλέφωνό του είναι «νεκρό». «Τηλεφώνησα στην εταιρεία μου γιατί πέρα από το νεκρό τηλέφωνο είχα και προβλήματα με τη σύνδεση. «Επεφτε» το ίντερνετ πολύ συχνά, με αποτέλεσμα να μου δημιουργεί μικροπροβλήματα στη δουλειά» αναφέρει κάτοικος και επαγγελματίας της περιοχής συνεχίζοντας «ήρθε τεχνικός και μου είπε ότι είναι θέμα εσωτερικής καλωδίωσης και ότι δεν είναι στην ευθύνη της εταιρείας γιατί είναι… μετά το κουτί τους».

Ο ίδιος αναγκάστηκε να καλέσει ιδιώτη τεχνικό να αλλάξει την εσωτερική καλωδίωση, διαδικασία που το κόστισε 200 ευρώ για να βλέπει το πρόβλημα να παραμένει μερικώς.

«Εχει αποκατασταθεί το πρόβλημα με το ίντερνετ, αλλά ακόμη δεν έχω τηλέφωνο. Μου είπαν τώρα ότι θα ξαναέρθει ο τεχνικός της εταιρείας την επόμενη εβδομάδα και περιμένω» σημειώνει και παραθέτει πως παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν, ταυτόχρονα, δεκάδες γείτονες.

«Θα ήθελα να σας αναφέρω πως τελευταία υπάρχει πρόβλημα σε διάφορες συνοικίες στο Βόλο με το ίντερνετ. Το σήμα του ίντερνετ έρχεται και μετά από λίγο πέφτε. Ρωτήσαμε τους παρόχους και μας είπανε ότι υπάρχει πρόβλημα στην περιοχή από το δίκτυο» επεσήμανε άλλος κάτοικος απευθυνόμενος στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Οι ίδιοι λαμβάνοντας απαντήσεις για τα ζητήματα της εσωτερικής καλωδίωσης αναρωτιούνται πώς αυτά προέκυψαν ταυτόχρονα σε δεκάδες μονοκατοικίες, αλλά και σε διαφορετικούς παρόχους.

ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Πηγή: taxydromos.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες