ΚΟΣΜΟΣ

Λίβανος: Ο στρατός του Ισραήλ διατάσσει τους κατοίκους δυο συνοικιών της νότιας Βηρυτού να απομακρυνθούν εσπευσμένα από τα σπίτια τους

Ο ισραηλινός στρατός απαίτησε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Κυριακή από τους κατοίκους δυο συνοικιών νοτίου προαστίου της πρωτεύουσας του Λιβάνου, της Βηρυτού να απομακρυνθούν εσπευσμένα από τα σπίτια τους, καθώς ετοιμάζεται να βομβαρδίσει δυο ακίνητα στα οποία βρίσκονται, κατ’ αυτόν, εγκαταστάσεις του κινήματος Χεζμπολάχ.

Τα συγκεκριμένα ακίνητα βρίσκονται στις συνοικίες Χαρέτ Χράικ και Χαντάθ, ανέφερε ο ισραηλινός στρατός στην προειδοποίησή του προς τους πολίτες.

Ο αραβόφωνος εκπρόσωπος των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων (IDF), Αβιχάι Αντράι σε ανάρτησή του στο Χ παραθέτει χάρτη με τα δύο κτίρια που θα χτυπηθούν και σημειώνει πως: «Βρίσκεστε κοντά σε εγκαταστάσεις και συμφέροντα της Χεζμπολάχ, εναντίον των οποίων θα επιχειρήσει ο Ισραηλινός Στρατός στο εγγύς μέλλον. Για την ασφάλειά σας και την ασφάλεια των μελών της οικογένειάς σας, πρέπει να εκκενώσετε αμέσως το κτίριο και τα παρακείμενα σε αυτό και να μείνετε μακριά από αυτά για απόσταση τουλάχιστον 500 μέτρων», αναφέρει.



Πηγή: ertnews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις