ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σάκοτα: «Οι παίκτες μου θα μάθουν πολλά από την αναμέτρηση»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, έκανε το δικό του σχόλιο του για το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό (21/10, 20:15, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Basket League.

Αναλυτικά όσα ανέφερε για το ματς με τον Παναθηναϊκό:

«Εμείς ξεκινήσαμε εφέτος μία διαδικασία να «κτίσουμε» ομάδα με μέλλον, χωρίς άγχος, με πλάνο και υπομονή, έχοντας πολλούς νέους σε ηλικία παίκτες. Θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι καλό και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε.

Είμαστε ενθουσιασμένοι, που η Διοίκηση της ΑΕΚ πρώτη αξιοποίησε και αξιοποιεί πρώην ολυμπιακές εγκαταστάσεις και έχουμε το δικό μας γήπεδο, και είμαστε οι πρώτοι που δημιουργήσαμε συνθήκες μπάσκετ σ’ αυτό το όμορφο γήπεδο, το οποίο θ’ αλλάξει κι άλλο προς το καλύτερο το επόμενο διάστημα.

Είμαστε ευχαριστημένοι, επίσης, που θ’ αγωνιστούμε αύριο, στο ανακαινισμένο Κλειστό του ΟΑΚΑ. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς λειτουργεί όλο αυτό. Γενικότερα, όλα αυτά είναι κινήσεις προς τη σωστή κατεύθυνση για το ελληνικό μπάσκετ.

Από εκεί και πέρα, αντιμετωπίζουμε αύριο την πρωταθλήτρια Euroleague. Είμαι σίγουρος, ότι μετά το ματς οι παίκτες μου θα μάθουν πολλά απ’ αυτή την αναμέτρηση. Η εμπειρία γι’ αυτούς, θα είναι πολύ σημαντική. Εμείς θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί.

Είναι το αυριανό, ακόμη ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς, στα πολλά που έχουμε το τελευταίο διάστημα. Αυτό, που πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες μου είναι, ότι είμαστε υποχρεωμένοι να δείχνουμε πάντα τον καλύτερο εαυτό μας μέσα στο γήπεδο ανεξάρτητα από συνθήκες. Να διορθώνουμε τα πράγματα και να βελτιωνόμαστε».

Πηγή: ertsports.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις