ΛΑΡΙΣΑ

Σε εξέλιξη έργα καθαρισμού ρεμάτων στον Δήμο Τεμπών

Η Δημοτική Αρχή Τεμπών εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τις σημαντικές παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν και συνεχίζουν να υλοποιούνται στον καθαρισμό των ρεμάτων στην ευρύτερη περιοχή. Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις αποτελούν ένα καθοριστικό βήμα για την προστασία των πολιτών και των υποδομών από πλημμυρικά φαινόμενα, ειδικά εν όψει της χειμερινής περιόδου.

Τα έργα αυτά συμβάλλουν στην πρόληψη των πλημμυρών και στη βελτίωση της ασφάλειας των κατοίκων, διασφαλίζοντας τις τοπικές υποδομές και μειώνοντας την απειλή των φυσικών καταστροφών. Η συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας αποτελεί ένα ισχυρό παράδειγμα συντονισμένης προσπάθειας που στόχο έχει την προστασία της τοπικής κοινωνίας και την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης ανέφερε:

«Εκφράζω την προσωπική μου ευγνωμοσύνη, καθώς και των κατοίκων του δήμου Τεμπών, προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας και προσωπικά στον Περιφερειάρχη κ. Κουρέτα, για τη συνεχή στήριξη και συνεργασία. Ο καθαρισμός των ρεμάτων αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τον Δήμο μας, και η Περιφέρεια ανταποκρίθηκε άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες μας. Αυτές οι παρεμβάσεις δεν είναι απλώς έργα υποδομής, αλλά ζωτικής σημασίας ενέργειες που θωρακίζουν την ασφάλεια των πολιτών μας και προστατεύουν τις περιουσίες τους.

Η κοινή μας προσπάθεια για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και την προστασία του περιβάλλοντος συνεχίζεται με συνέπεια και υπευθυνότητα. Η στενή αυτή συνεργασία αποτελεί θεμέλιο για την επίτευξη ακόμη περισσότερων έργων και παρεμβάσεων, που θα ενισχύσουν όχι μόνο την ασφάλεια, αλλά και την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας. Προσβλέπουμε σε ακόμα περισσότερες δράσεις που θα ενισχύσουν τις υποδομές και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων μας.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες