ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Σε σοκ ακόμη ο Βόλος από τον θάνατο του 37χρονου που βρέθηκε νεκρός σε ακάλυπτο πολυκατοικίας

Τη ζωή του με τραγικό τρόπο έχασε χθες το πρωί ο 37χρονος Γιώργος Πασπαλάρης, συνιδιοκτήτης τουριστικής επιχείρησης στην Αφησσο και χρόνια εργαζόμενος στον χώρο της εστίασης, ο οποίος, άγνωστο υπό ποιες συνθήκες, βρέθηκε στο κενό από μπαλκόνι διαμερίσματος στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας.

Στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας μέσα σε μία λίμνη αίματος εντοπίστηκε χθες λίγο μετά τις 8:30 το πρωί ο 37χρονος άνδρας. Ενοικοι της πολυκατοικίας είδαν το άψυχο σώμα του να βρίσκεται στο έδαφος και ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Ο 37χρονος έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι διαμερίσματος στην οδό 2ας Νοεμβρίου στη διάρκεια της νύχτας, όπως πιθανολογείται καθώς η έρευνα είναι σε εξέλιξη, και τραυματίστηκε θανάσιμα. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έφτασε νωρίς το πρωί στο σημείο διαπίστωσε και τυπικά τον θάνατό του, καθώς το σώμα του είχε, ήδη, περιέλθει σε κατάσταση ακαμψίας.

Τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος ανέλαβε να διερευνήσει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, παίρνοντας καταθέσεις από κοντινά του πρόσωπα, ενοίκους της πολυκατοικίας, αλλά και αξιοποιώντας το βιντεοληπτικό υλικό που ήρθε στην κατοχή της. Οι έρευνες της αστυνομίας έχουν αφήσει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες, κάτω τις οποίες σημειώθηκε η θανάσιμη πτώση του 37χρονου. Για το συμβάν έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Στη γειτονιά, επικράτησε πανικός. Οι γείτονες δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι συνέβη λίγα μέτρα από την πόρτα του σπιτιού τους, τονίζοντας ότι δεν άκουσαν ή δεν αντιλήφθηκαν κάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος Γιώργος Πασπαλάρης την Παρασκευή το βράδυ είχε βγει με φίλη του να διασκεδάσει, με την οποία επέστρεψαν μαζί στο σπίτι της, στην οδό 2ας Νοεμβρίου. Οι δυο τους, σύμφωνα με τις πληροφορίες, γνωρίζονται λόγω της πολύχρονης ενασχόλησης με τον κλάδο της εστίασης. Υπό συνθήκες που ακόμη διερευνώνται ο 37χρονος βγήκε στο μπαλκόνι και από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκε στο κενό.

Το διαμέρισμα του 4ου ορόφου, από το οποίο σημειώθηκε το δυστύχημα, είχε πρόσβαση μόνο στον ακάλυπτο και όχι στον κεντρικό δρόμο του Βόλου.

Η τραγωδία έχει βυθίσει σε θρήνο την οικογένειά του και τους δικούς του ανθρώπους, ενώ προκάλεσε σοκ σε ολόκληρη την πόλη, καθώς ο 37χρονος ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία λόγω της ενασχόλησής του με τον κλάδο της εστίασης. Ο ίδιος ήταν συνιδιοκτήτης καλοκαιρινής επιχείρησης στην Αφησσο, η οποία άνοιξε το περασμένο καλοκαίρι.

Η δημοσιοποίηση του ονόματός του «πάγωσε» την κοινωνία. Φίλοι, συνάδελφοι, γνωστοί ακόμη και πελάτες, τους οποίους είχε εξυπηρετήσει όλα αυτά τα χρόνια δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

Το κλίμα χθες ήταν παγωμένο. Μουδιασμένοι οι φίλοι του και η οικογένειά του περίμεναν να μάθουν τι ακριβώς είχε συμβεί. Συνάδελφοί του από την επιχείρηση όπου θα πήγαινε για μεροκάματο χθες το βράδυ, δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι δεν θα τον δουν πίσω από τη μπάρα να σερβίρει ποτά.

Όλοι κάνουν λόγο για έναν σωστό επαγγελματία, έναν χαμογελαστό και ευχάριστο άνθρωπο, πάντα ευδιάθετο, εξυπηρετικό, φιλικό και κοινωνικό.

Θλίψη και στο τοπικό ποδόσφαιρο

Το άγγελμα του θανάτου του Γιώργου Πασπαλάρη ήρθε να σκορπίσει θλίψη και στον χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου. Ο εκλιπών είχε κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, παίζοντας σε μικρή ηλικία στον Θησέα Αγριάς, με τον οποίο διακρίθηκε και πανηγύρισε την άνοδο από την Α’ ΕΠΣΘ στη Δ’ Εθνική. Με απαράμιλλο στυλ και περίσσιο θράσος διακρίνονταν για τη μαχητικότητά του, καλύπτοντας με αυταπάρνηση τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Εκτός από τον Θησέα είχε αγωνιστεί και στον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας. Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, φίλοι και παλιοί του συμπαίκτες απορούν πως χάθηκε το γελαστό παιδί, δηλώνοντας συντετριμμένοι με την απώλειά του.

Από τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο στον Θησέα Αγριάς

 

Φίλοι και συγγενείς θα απευθύνουν το ύστατο χαίρε στον 37χρονο Γιώργο, αύριο, Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, στις 4 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου στον Βόλο.

Επιθυμία της οικογένειας αντί στεφάνων και λουλουδιών, τα χρήματα να δοθούν στο σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα». Θα υπάρχει κουτί για την συλλογή των χρημάτων στην είσοδο του ναού.

Ο εκλιπών κατέλιπε τους γονείς του Ναπολέοντα και Ευαγγελία, τα αδέλφια του Μαρία και Αντώνη, τη γιαγιά του Βασιλική και τον ανηψιό του Εκτορα.

Πηγή: taxydromos.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες