ΑΕΛΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ματς «ροντέο» στο Πανθεσσαλικό: Η ΑΕΛ προηγήθηκε με δύο γκολ, βρέθηκε να χάνει, αλλά πήρε στο τέλος τον βαθμό – Δείτε τα γκολ

Αν και πριν συμπληρωθεί το εικοστό λεπτό του αγώνα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, προηγούταν με 0-2, η ΑΕΛ… κατάφερε τελικά να χάνε 3-2 από τη Νίκη Βόλου και να παίρνει τον βαθμό της νίκης με γκολ στα τελευταία λεπτά!

Μάλιστα, το ενδιαφέρον είναι πως η ΑΕΛ έφαγε σε έναν αγώνα περισσότερα γκολ, απ’ ότι είχε δεχθεί στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της Σουπερλιγκ 2!

Το 1-0 πέτυχε με κεφαλιά ο Ηλιάδης μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαγεωργίου από τα αριστερά, προλαβαίνοντας την έξοδο του Σούλη.

Δείτε το:

Στο 18′ ο Τριμμάτης σούταρε με το αριστερό, μπήκε στην πορεία της μπάλας ο Παπαγεωργίου και την έστειλε στα δίχτυα.

Δείτε το:

Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 40′ με τον Δούμτση να πλασάρει εύστοχα και να κερδίζει τον Πεντρέου. Οι παίκτες της ΑΕΛ διαμαρτυρήθηκαν έντονα νωρίτερα για φάουλ του Αμπονσά στον Ηλιάδη.

Στο 60’ ο Δούμτσης έφερε το παιχνίδι στα ίσια:

Στο 70′ ο Βερνάρδος με σουτ έκανε την ανατροπή και το 3-2:

Η ΑΕΛ όμως δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα, καθώς ο Πασσάς έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 3-3.

Νίκη Βόλου (Ξηροφώτος): Σούλης (46′ λ.τ Τσέλιος), Οικονομόπουλος (46′ Σαποβάλοφ), Ματάους, Προδρομίτης, Νταμιάν Σίλβα, Εντ Κάρλος (46′ Λίταινας), Αμπονσά (85′ Τζιώρας), Γκαντέλιο, Δούμτσης (73′ Βλάχος), Αρίας, Βερνάρδος.

ΑΕΛ (Βοσνιάδης): Περντρέου, Τριμμάτης (77′ Θ. Παπαγεωργίου), Βαφέας, Ηλιάδης, Παπαδόπουλος (56′ Κοσσονού), Παναγιωτίδης (56′ Γιαξής), Οικονόμου, Κ. Παπαγεωργίου (64′ Στίνα), Πασάς, Μούργος, Μωραΐτης (77′ Φατάι).

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε τη βαθμολογία όπως διαμορφώθηκε μετά το σημερινό παιχνίδι:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες