ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι Νιού Γιόρκ Λίμπερτι έγραψαν ιστορία

Η ομάδα της Νέας Υόρκης λύγισε τις Μινεσότα Λινξ στο μεγάλο Game 5 των τελικών του WNBA και κατέκτησε με αυτόν τον τρόπο το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Μετά από μια συναρπαστική σειρά τελικών που έφτασε τα πέντε παιχνίδια και, για πρώτη φορά στην ιστορία του WNBA, περιλάμβανε δύο αγώνες που κρίθηκαν στην παράταση, η Νέα Υόρκη κατέκτησε το πρώτο της πρωτάθλημα!

Η ομάδα της Σαμπρίνα Ιονέσκου επικράτησε των Μινεσότα Λινξ με 67-62 στην παράταση, κατακτώντας το τρόπαιο στην έδρα της, με το κοινό της Νέας Υόρκης να πανηγυρίζει έξαλλα, καθώς περίμενε πολλά χρόνια για αυτόν τον τίτλο. Ο τελικός, όπως και όλη η σειρά, ήταν καθηλωτικός, με το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση, όπου οι παίκτριες της Νέας Υόρκης έδειξαν μεγαλύτερη ψυχραιμία και κατάφεραν να κερδίσουν τον τίτλο.

Η Μπριάνα Στιούαρτ ήταν εξαιρετική, σημειώνοντας 13 πόντους και μαζεύοντας 15 ριμπάουντ, ενώ η Σαμπρίνα Ιονέσκου είχε 5 πόντους, 7 ριμπάουντ και 8 ασίστ, παρά τη χαμηλή της ευστοχία από το τρίποντο. Από την πλευρά των ηττημένων Μινεσότα Λινξ, ξεχώρισε η Ναφέσα Κόλιερ με 22 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ενώ η Κέιλα ΜακΜπράιντ πρόσθεσε 21 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

//Α.



Πηγή: ertsports.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις