ΑΕΛ

Τεστ αντοχής για την ΑΕΛ σήμερα στο Πανθεσσαλικό: Αντιμετωπίζει στις 16.30 τη Νίκη Βόλου

Με τον αέρα του απόλυτου σε νίκες στο πρωτάθλημα, η ΑΕΛ αντιμετωπίζει σήμερα στις 4.30 το μεσημέρι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τη Νίκη Βόλου, η οποία ακόμη αγνοεί τη νίκη. Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας διαδικτυακά από το monobala.gr.

Δια ζώσης αναμένεται να τον παρακολουθήσουν περί τους 1.000 φιλάθλους καθώς η διοίκηση της Νίκης εξέδωσε μόλις 1.260 εισιτήρια, ενώ η αστυνομία έχει απαγορεύσει τη μετακίνηση φιλάθλων από τη Λάρισα.

Οι 22 παίκτες που επίλεξε ο κ. Aλέκος Βοσνιάδης είναι οι: Σουλούκος, Perntreou, Βενετικίδης, Βαφέας, Στάμου, Ηλιάδης, Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου Θ., Τριμμάτης, Kossonou, Παναγιωτίδης, Γιαξής, Barrientos, Οικονόμου, Παπαγεωργίου Κ., Stina, Acosta, Σγουρός, Μούργος, Πασάς, Μωραΐτης και Fatai,

Ο ρέφερι, Δημήτρης Κεφαλάς, από την Ένωση Σερρών, κλήθηκε να διαιτητεύσει την αναμέτρηση, ενώ βοηθοί του θα είναι ο Σταύρος Χρυσαΐδης (Χαλκιδικής) και ο Θανάσης Μποζατζίδης (Μακεδονίας). Τέταρτος θα είναι ο Θωμάς Μαυρίδης (Ημαθίας) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Χρήστος Μαγιάννης από την Ε.Π.Σ. Άρτας.

Δείτε τη βαθμολογία της Σούπερλιγκ 2

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες