ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Βόλος: Αποκλείει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας η οικογένεια του 37χρονου επιχειρηματία – Ειδικός πραγματογνώμονας θα εξετάσει τις συνθήκες της πτώσης

Αποκλείει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, η οικογένεια του 37χρονου Βολιώτη επιχειρηματία Γιώργου Πασπαλάρη, που τα ξημερώματα του Σαββάτου βρέθηκε νεκρός στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στην οδό 2ας Νοεμβρίου, έπειτα από πτώση από παράθυρο του 4ου ορόφου.

Το TheNewspaper.gr επικοινώνησε με τον δικηγόρο της οικογένειας Άλκη Γκανάτσιο ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο ειδικός πραγματογνώμων Ανδρέας Παυλίδης θα αναλάβει την διερεύνηση των συνθηκών, κατα τις οποίες ο άτυχος 37χρονος βρέθηκε στο κενό, πέφτοντας από παράθυρο του 4ου ορόφου της πολυκατοικίας.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά ενώ ήδη είναι σε εξέλιξη και η έρευνα των αστυνομικών αρχών για να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση. Το πόρισμα του κ Παυλίδη αναμένεται να αποτελέσει ένα σημαντικό στοιχείο που θα συμβάλλει στην διαλεύκανση της υπόθεσης για το αν πρόκειται για ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια. Σε καμία περίπτωση πάντως, σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον, δεν πρόκειται για αυτοκτονία.

Όπως αναφέρει ο κ Γκανάτσιος ο 37χρονος ήταν στην καλύτερη περίοδο της ζωής του. Η επιχείρηση εστίασης που λειτούργησε το καλοκαίρι στη παραλία της Αφήσσου στο Νότιο Πήλιο του απέφερε πολύ καλές οικονομικές απολαβές ενώ ήδη προετοιμάζονταν για να λειτουργήσει και δεύτερη επιχείρηση στον Βόλο. Επομένως, σύμφωνα και με τον δικηγόρο της οικογένειας, δεν υπήρχε το παραμικρό οικονομικό πρόβλημα για τον χαμογελαστό Γιώργο Πασπαλάρη.

Επίσης ως ανυπόστατα χαρακτηρίζονται από το οικογενειακό περιβάλλον του 37χρονου επιχειρηματία και όλα όσα έχουν μεταδοθεί από διάφορα μέσα ενημέρωσης που ήθελαν τον Γιώργο Πασπαλάρη να έχει οικονομικά προβλήματα και να εμπλέκεται με τοκογλύφους.

Μάλιστα η οικογένεια του αδικοχαμένου επιχειρηματία δεν αποκλείεται να προσφύγει σε κάθε νόμιμο δικαίωμα της προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια και η μνήμη του 37χρονου.

Σύμφωνα πάντως με αποκλειστικές πληροφορίες του TheNewspaper.gr σήμερα στις 9:15 αναμένεται να γίνει η νεκροψία – νεκροτομή στην σορό του 37χρονου επιχειρηματία ενώ στις 11:00 το πρωί θα μεταβεί στην υπηρεσία και η σύντροφος του για ιατροδικαστική εξέταση. Η ιατροδικαστική εξέταση της κοπέλας διατάχθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας στα πλαίσια της ανάκρισης.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες