ΑΕΛΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Κορυφή και +6 για την ΑΕΛ: Νίκησε τον Μακεδονικό με 2-0 – Δείτε γκολ και φωτορεπορτάζ

Η ΑΕΛ επέστρεψε στις νίκες στο AEL FC ARENA και με το 2-0 επί του αξιόμαχου Μακεδονικού όχι μόνο διατηρήθηκε στην κορυφή, αλλά αύξησε και τη διαφορά στους έξι βαθμούς από τους διώκτες της!

Σε ένα παιχνίδι που έγινε μπροστά σε περίπου 4.500 φιλάθλους, οι «βυσσινί» βρήκαν το γρήγορο γκολ που έψαχναν στο 22′ μετά από ωραία συνεργασία και τελικό αποδέκτη τον Πασάς που έκανε φαλταριστό σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Μακεδονικού.

Ακολούθησε μία κυριολεκτική… γκολάρα του Βίκτορ Στίνα στο 32′. Ο διεθνής Μολδαβός κουβάλησε την μπάλα από τα δεξιά όπως επιτίθεται η ΑΕΛ, άλλαξε πόδι από το δεξί στο αριστερό και με ένα «ξερό» σουτ νίκησε τον Ταλιχμανίδη για το 2-0 των γηπεδούχων.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:

Στο 51′ είχαμε τεράστια φάση για την ΑΕΛ! Τρομερή αντεπίθεση των γηπεδούχων, όμως το σουτ του Μούργου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!

Ένα λεπτό μετά χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον Μακεδονικό, με τον Βαφέα να σώζει την ΑΕΛ πάνω στη γραμμή του τέρματος.

Στο 79′ έλαβε χώρα εξαιρετική επέμβαση του Ταλιχμανίδη σε τετ α τετ με τον Πασά, ενώ η απάντηση στις ευκαιρίες από τον Μακεδονικό ήρθε στο 81′ όταν ο Περντρέου έκανε εντυπωσιακή επέμβαση σε κοντινό σουτ του Μοντόγια!

Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Πεντρέου έδιωξε εντυπωσιακά μία πολύ επικίνδυνη σέντρα σουτ του Καρτάλη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Γιαννουκας (Δωδεκανήσου), με βοηθούς τους κ.κ. Σακκα (Θεσσαλίας) και Θανασια (Ηπείρου).

ΑΕΛ (Βοσνιάδης): Περντρέου, Θ. Παπαγεωργίου, Στάμου (60′ Μπαριέντος), Ηλιάδης, Κοσσονού, Βαφέας, Οικονόμου (78′ λ.τ Γιαξής), Στίνα (72′ Κ. Παπαγεωργίου), Πασάς, Μούργος (78′ Τριμμάτης), Μωραΐτης (72′ Ακόστα).

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Ταλιχμανίδης, Παντεκίδης, Πέδρο Λούκας, Τσουκάνης, Χασάνογλου, Παναγιωτούδης, Χάσεκ (72′ Λεωνιδόπουλος), Ραμίρεζ, Γιακουμάκης (72′ Καρτάλης), Ζαφειράκης (84′ Χερίδης), Ταβάρες.

Δείτε φωτορεπορτάζ του onlarissa.gr

Δείτε τη βαθμολογία:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες