Life & Style

Ψητά αχλάδια με γκοργκοντζόλα

Τα αχλάδια είναι φρούτα εποχής κι αν θέλεις να ενθουσιάσεις τους καλεσμένους σου θα τα συνδυάσεις με μαρμελάδα και γκοργκοντζόλα!

Υλικά 

3 ώριμα αχλάδια
6 κ.γ. μαρμελάδα βύσσινο ή φράουλα
100 γρ. γκοργκοντζόλα
50 γρ. πεκάν
θυμάρι
μέλι
ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 180 βαθμούς
Πλένεις καλά τα αχλάδια τα κόβεις στην μέση και αφαιρείς τα κουκούτσια από το εσωτερικό
Τα τοποθετείς σε ένα σκεύος που έχεις στρώσει αντικολλητικό χαρτί και απλώνεις 1 κ.γλ. μαρμελάδα, ένα κομμάτι γκοργκοντζόλα και ψιλοκομμένα πεκάν
Τα ψήνεις για 20 περίπου λεπτά
Σερβίρεις ρίχνοντας μέλι και μερικές σταγόνες ελαιόλαδο.

Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις