Συνταγές
Εύκολο μεξικάνικο σπιτικό vegan burger για βραδιές με την παρέα
.tdi_2,.tdi_2 .tdc-columns{min-height:0}.tdi_2,.tdi_2 .tdc-columns{display:block}.tdi_2 .tdc-columns{width:100%}
.tdi_4{vertical-align:baseline}.tdi_4>.wpb_wrapper,.tdi_4>.wpb_wrapper>.tdc-elements{display:block}.tdi_4>.wpb_wrapper>.tdc-elements{width:100%}.tdi_4>.wpb_wrapper>.vc_row_inner{width:auto}.tdi_4>.wpb_wrapper{width:auto;height:auto}
Το σπιτικό μεξικάνικο vegan burger είναι η απόλυτη επιλογή για όσους αγαπούν τη γεύση χωρίς να κάνουν συμβιβασμούς στη διατροφή τους. Τα vegan burger είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνες και απαλλαγμένα από κορεσμένα λιπαρά.
Επιπλέον, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και συμβάλλουν στη βιωσιμότητα. Αυτή η μεξικανική εκδοχή θα εντυπωσιάσει την παρέα σας με τα πλούσια αρώματα και την πικάντικη γεύση της. Ακόμα και όσοι δεν είναι vegan, θα λατρέψουν αυτήν την συνταγή!
Υλικά για μεξικάνικο σπιτικό vegan burger
- 4 ψωμάκια αφράτα με σουσάμι
- 4 φυτικά Burger Garden gourmet
- 3 κ.τ.σ ελαιόλαδο
ΓΙΑ ΤΟ GUACAMOLE (σαλάτα αβοκάντο)
- 2 μεγάλα ώριμα αβοκάντο
- χυμό από 1/2 λεμόνι
- αλάτι & πιπέρι για γεύση
ΓΙΑ ΤΟ PICO DE GALLO (σαλάτα ψιλοκομμένης ντομάτας)
- 2 μεγάλες ώριμες ντομάτες, ψιλοκομμένες
- 1 μεγάλο κόκκινο κρεμμύδι καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
- 1 κ.τ.σ μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 κ.τ.σ φρέσκο Κόλιανδρο ψιλοκομμένο
- 1 σκ σκόρδο τριμμένο
- 1/2 κόκκινο τσίλι ψιλοκομμένο (αφαιρέστε τους σπόρους)
- 1 κ.τ.σ χυμό λεμονιού
- ½ κγ ζάχαρη
- αλάτι & πιπέρι για γεύση
ΣΩΣ VEGAN ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ
- 6 κ.τ.σ vegan γιαούρτι
- 2 πιπεριές Jalapeno (καυτερές) ψιλοκομμένες
- 1 κ.τ.σ σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
.tdi_6,.tdi_6 .tdc-columns{min-height:0}.tdi_6,.tdi_6 .tdc-columns{display:block}.tdi_6 .tdc-columns{width:100%}
.tdi_8{vertical-align:baseline}.tdi_8>.wpb_wrapper,.tdi_8>.wpb_wrapper>.tdc-elements{display:block}.tdi_8>.wpb_wrapper>.tdc-elements{width:100%}.tdi_8>.wpb_wrapper>.vc_row_inner{width:auto}.tdi_8>.wpb_wrapper{width:auto;height:auto}
Πώς να φτιάξετε το vegan μεξικάνικο burger
- Αλείψετε με ελαιόλαδο τα ψωμάκια και ψήσετε τα στο ή φούρνο μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.
- Σε ένα ταψί αραδιάσετε τα φυτικά Burger αλείψετε τα με ελαιόλαδο και ψήστε τα σε προ θερμασμένο φούρνο στους 200ο C για 6-7 λεπτά από την κάθε πλευρά.
- Αλείφουμε το ένα μέρος από το ψωμάκι (την εσωτερική πλευρά) με τη Vegan σως γιαουρτιού.
- Βάζουμε στο κάτω κομμάτι από το ψωμάκι μια καλή ποσότητα από την σαλάτα ντομάτας (Pico de gallo).
- Πάνω σ’ αυτήν τοποθετούμε ένα από τα φυτικά burger.
- Απλώνουμε πάνω στο κάθε Burger από μια ΚΣ Guacamole (σαλάτα αβοκάντο).
- Κλείνουμε με το άλλο ψωμάκι το Burger μας και είναι έτοιμο.
- Το συνοδεύουμε με Μεξικάνικη σαλάτα.
The post Εύκολο μεξικάνικο σπιτικό vegan burger για βραδιές με την παρέα appeared first on Πέτρος Συρίγος.
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις