ΛΑΡΙΣΑ
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας της Ελληνικής Εταιρείας Κοιλιοκάκης στη Λάρισα (φωτό)

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2025, σε ζεστό και φιλικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας στη Λάρισα, συγκεντρώνοντας μέλη και φίλους της Ελληνικής Εταιρείας Κοιλιοκάκης. Η εκδήλωση αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων, ενημέρωση και φυσικά απόλαυση εκλεκτών γεύσεων, με απόλυτη ασφάλεια για όσους ακολουθούν διατροφή χωρίς γλουτένη.
Το μενού της εκδήλωσης επιμελήθηκε με ασφάλειά του η ομάδα του Αρχοντικού του Αβέρωφ, προσφέροντας γευστικά και ασφαλή πιάτα. Ανάμεσα στις λιχουδιές, οι παρευρισκόμενοι δοκίμασαν ψωμί, πρασόπιτα και πορτοκαλόπιτα από τον Μαρίνο Κοσμά.
Επιπλέον, η βασιλόπιτα της εκδήλωσης ήταν μια μοναδική δημιουργία του Anthema, που επιμελήθηκε με αγάπη και αφοσίωση, προσφέροντας ένα γλυκό υψηλής ποιότητας και απόλυτα ασφαλές για τους παρευρισκόμενους.
Η βραδιά περιλάμβανε ένα εξαιρετικό μενού με την προσφορά προϊόντων από την Τσελιγκοπούλα Λάρισα (φύλλο πίτας, λουκάνικα), η οποία μαζί με την ομάδα της Λάρισας βοήθησε σημαντικά στη διοργάνωση.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους διακεκριμένοι επαγγελματίες υγείας:
Μαρία Μήσιου – Παιδίατρος – Παιδογαστρεντερολόγος, Επιμελήτρια Β΄ΕΣΥ, Παιδιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας
Βάγια Ζουζώ – Παιδίατρος, Παιδογαστρεντερολόγος, Ηπατολόγος, Ενδοσκόπος
Δρ Βάιος Σβώλος – RD (Greece), BSc, MSc (Med Sci), PhD, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
Δρ Δήμητρα Ελευθερία Στρογγυλού – RD (Greece), BSc, MSc, PhD, Ψυχολόγος
Η εκδήλωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη υποστήριξη των χορηγών μας:
Anthema, που συμμετείχε με την ομάδα του ο Μανώλης Βογιατζάκης, παρουσιάζοντας τα φυσικά και υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα του.
Μαρίνος Κοσμάς, ο οποίος ανέδειξε τη γαστρονομική του τέχνη μέσα από τις δημιουργίες του.
Schar και Green Bay, που προσέφεραν 20 δώρα για την κλήρωση.
Grecian Living, Anthema, Μαρίνος Κοσμάς, Γιάννης Εγγλέζος, Natprod, που πρόσφεραν επιπλέον δώρα στους συμμετέχοντες.
Τα τοπικά καταστήματα”Καρπός” και “Τσελιγκοπούλα Λάρισα”, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, σύστησαν τα προϊόντα τους και προσέφεραν δώρα στην κλήρωση.
Η παρουσία της ομάδας του Anthema και του Μαρίνου Κοσμά ήταν καθοριστική για την επιτυχία της εκδήλωσης, καθώς όχι μόνο παρουσίασαν τη δουλειά τους, αλλά και συνεισέφεραν ενεργά στη διαμόρφωση του μενού, προσφέροντας ασφαλείς και ποιοτικές επιλογές για τους παρευρισκόμενους.
Η επιτυχία της εκδήλωσης επιβεβαιώνει τη δυναμική της κοινότητας μας και την ανάγκη για περισσότερες δράσεις ενημέρωσης και στήριξης.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Μάιο, όπου προετοιμάζουμε μια διπλή εκδήλωση, η οποία θα απευθύνεται τόσο σε πάσχοντες και την ιατρική κοινότητα όσο και σε παραγωγούς και επιχειρήσεις του κλάδου HORECA. Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση, η ενημέρωση και η προώθηση της ασφαλούς διατροφής χωρίς γλουτένη, ενισχύοντας τη συνεργασία μεταξύ των επαγγελματιών και της κοινότητας.
Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν και ανυπομονούμε για τις επόμενες συναντήσεις μας!
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις