Life & Style
Ο οίκος Louis Vuitton συνεργάζεται με τον Pastry Chef Maxime Frédéric για μια πασχαλινή σοκολατένια συλλογή

O πολυτελής οίκος Louis Vuitton συνεργάζεται με τον Pastry Chef Maxime Frédéric για μία πασχαλινή σοκολατένια συλλογή.
Το κεντρικό στοιχείο της φετινής συλλογής είναι η “Chocolate Egg Bag“, ένας φόρος τιμής στο εμβληματικό σχέδιο του Nicolas Ghesquière, φτιαγμένος εξ ολοκλήρου από σοκολάτα. Αυτό το μοναδικό κομμάτι διαθέτει ένα κέλυφος από μαύρη σοκολάτα, με λαβές και λεπτομέρειες φερμουάρ από σοκολάτα γάλακτος, αντιγράφοντας πιστά τη χαρακτηριστική σιλουέτα της τσάντας.
Παράλληλα, η συλλογή περιλαμβάνει μια σειρά από σοκολατένια αυγά σε κουτιά των τριών ή έξι τεμαχίων, διακοσμημένα με το χαρακτηριστικό μονόγραμμα του Louis Vuitton. Τα παραδοσιακά πασχαλινά αυγά αποκτούν πολυτελείς γεύσεις, όπως καραμέλα βατόμουρου με πραλίνα φυστικιού ή κρεμώδης βανίλια καραμέλα από το νησί Ρεϋνιόν, συνδυασμένη με τραγανή γκανάς φαγόπυρου.
Για τους λάτρεις της σοκολάτας γάλακτος, αυγά γεμισμένα με καραμέλα βανίλιας Ταϊτής και πραλίνα φουντουκιού προσφέρουν μια εξίσου εκλεπτυσμένη εναλλακτική. Μια παιχνιδιάρικη σοκολατένια φιγούρα, διακοσμημένη με ένα λουλούδι σε ζωηρό πράσινο χρώμα, προσθέτει μια διασκεδαστική πινελιά στη συλλογή.
Ως μία από τις πιο αποκλειστικές δημιουργίες του Louis Vuitton, η συλλογή θα είναι διαθέσιμη για περιορισμένο χρονικό διάστημα.
Η σοκολατένια συλλογή θα είναι διαθέσιμη από τις 30 Μαρτίου 2025 αποκλειστικά στο Le Chocolat Maxime Frédéric at Louis Vuitton, 2 Rue du Pont-Neuf, 75001 Παρίσι.
Πηγή: govastileto.gr
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις