Συνταγές
Πάβλοβα

Πάβλοβα! Σου έχω την πιο εύκολη και νόστιμη συνταγή για την αγαπημένη σου Πάβλοβα! Την κάνεις γρήγορα, εύκολα και την απολαμβάνεις το ίδιο εύκολα! Δεν θα μείνει ούτε δείγμα σου λέω!
Ωραία η Πάβλοβα, δεν λέω, αλλά μην ξεχάσεις να έρθεις και στην ομάδα του Viber που μοιράζω αποκλειστικά μυστικά, συνταγές και quiz! Σε περιμένω εδώ

Πάβλοβα
* Τι είναι το κρεμόριο:
Το κρεμόριο είναι ένα φυσικό συστατικό σε μορφή άσπρων κρυστάλλων, το οποίο προέρχεται από το κατακάθι του κρασιού.
Το κρεμόριο είναι ένα φυσικό συντηρητικό το οποίο στην μαγειρική χρησιμοποιείται σαν ρυθμιστής οξύτητας αλλά και σαν αρωματικό συστατικό. Συνήθως το χρησιμοποιούμε στην μαρέγκα και σε γλάσα (για να μην χάνουν τον όγκο τους αλλά και για το άσπρο χρώμα που τους προσδίδει) στα σιρόπια για να μη ζαχαρώνουν, αλλά και σε διάφορες άλλες παρασκευές. Χρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική σε μορφή σκόνης. Θέλεις να μάθεις περισσότερα για το κρεμόριο; ε έλα, σε περιμένω εδώ-> Κρεμόριο τι είναι και που χρησιμοποιείται
Συνταγή για την Πάβλοβα
Για την επικάλυψη της Πάβλοβα
Για το στήσιμο της Πάβλοβα
Ανακαλύψτε περισσότερες συνταγές μαγειρικής στο Petros-Syrigos.com, ακολουθήστε με στο Instagram και στο Facebook για να βλέπετε τα καθημερινά νέα μου και φυσικά κάντε SUBSCRIBE στο κανάλι μου στο YouTube για υπέροχες & εύκολες συνταγές!
The post Πάβλοβα appeared first on Πέτρος Συρίγος.
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις