ΛΑΡΙΣΑ
Λάρισα: Ο καλοψημένος πασχαλινός οβελίας θέλει τον… εξοπλισμό του

Τα μυστικά για έναν καλοψημένο οβελία, αποκαλύπτει στην ΕΡΤ3, η κα Μαρία Πλιάτσικα, υπεύθυνη καταστήματος στη Λάρισα.
Όπως είπε, χρειάζεται ο κατάλληλος εξοπλισμός για να γίνει “λουκούμι” στη σούβλα.
Την ίδια ώρα, οι τιμές σε σούβλες, ψησταριές και κάρβουνα, κυμαίνονται περίπου στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, με μία μέση ψησταριά να κοστίζει περίπου εκατό ευρώ, ενώ για ένα αρνί που ζυγίζει δέκα κιλά, χρειάζονται δεκαπέντε κιλά κάρβουνα.
Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις